به گزارش روابط عمومی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در نمایشگاه ملی هفته پژوهش و فناوری حضور فعال یافت.
دکتر سیدعلی‌اصغر قریشی‌امیری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: در نمایشگاه ملی هفته پژوهش و فناوری که از 24 آذر لغایت 28 آذرماه سال جاری در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، علاوه بر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد فناوری، مراکز تحقیقاتی، شرکت‌های دانش‌بنیان، نمایندگان انحصاری شرکت‌های خارجی نیز حضور داشتند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل که در نمایشگاه ملی هفته پژوهش و فناوری حضور یافته بود، گفت: این دانشگاه با ارائه بیش از 26 دستاورد پژوهشی توانسته است حضوری فعال و موثر در این نمایشگاه داشته باشد.
 دکتر قریشی‌امیری افزود: حضور پر رنگ و رضایت‌مندی بازدیدکنندگان از غرفه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در این نمایشگاه، حکایت از پتانسیل‌های بالای علمی و تحقیقاتی در این دانشگاه دارد. این نمایشگاه نشان داد دستاوردهای پژوهشی اعضای هیات علمی و پژوهشگران این دانشگاه در عرصه بین‌المللی هم قابل رقابت می‌باشد. دلیل این امر حضور پررنگ پژوهشگران و شرکت‌های خارجی در غرفه این دانشگاه می‌باشد.
وی خاطرنشان کرد: این دانشگاه دانش علمی لازم برای تولید محصولات مورد نیاز کشور را در صورت حمایت و ارائه امکانات دارد. کمبود تجهیزات پژوهشی و عدم تخصیص بودجه لازم برای انجام این امر باید با حمایت مسئولین برطرف گردد.
دکتر قریشی‌امیری با اعلام ساخت کوچکترین میکروفن دنیا در این دانشگاه گفت: دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در حوزه فناوری پیل سوختی، انرژی‌های نو، فناوری نانو و همچنین حوزه صنایع دفاعی می‌تواند یکی از قطب‌های علمی در سطح کشور باشد.
وی در پایان گفت: انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی و صنایع، ارتباط نزدیکی با مراکز پژوهشی برقرار کنند و حمایت همه جانبه از مراکز پژوهشی می‌تواند در بومی‌سازی و رشد صنایع داخلی کمک بسزایی کند.

تاریخ ارسال : 15:5:53 1395/10/4 اشتراک گذاری:  Cloob   Buzz   digg   newsvine   furl   Google   Yahoo!   smarking   segnalo

تقدیر از دکتر رحیم نژاد به عنوان پژوهشگر بسیجی
 انتخاب کانون بسیج اساتید دانشگاه به عنوان موفق ترین رده سازمان بسیج مستضعفین
 امنیت پایدار بزرگترین سرمایه برای همه نوع پیشرفت است