به گزارش روابط عمومی، دکتر جواد واثقی امیری رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل از سوی مؤسسه بتن آمریکا (ACI)- شاخه ایران و مرکز تحقیقات بتن (متب) به عنوان استاد برتر انتخاب گردید و از طرف هیات رئیسه مؤسسه بتن آمریکا (ACI)- شاخه ایران مورد تقدیر قرار گرفت.

در متن لوح تقدیر چنین آمده است:
جناب آقای دکتر جواد واثقی امیری
رشد و توسعه صنعت ساخت و ساز در کشور مدیون تلاش گسترده و عمیق آکادمیک ها، دانشوران، تکنوگرایان، مدیران و متخصصانی است که دانش، مهارت فنی، تخصص و عمر گرانبهای خود را سرمایه ای برای سربلندی و سازندگی ایران قرار داده اند.
برگزاری نوزدهمین کنفرانس ملی مؤسسه بتن آمریکا (ACI)- شاخه ایران در مورخ 5 و 6 دی 1395، نشان از تلاش قابل تقدیر برگزارکنندگان این کنفرانس و موفقیت این صنعت در مستند کردن تلاش ها، دستاوردها و تجربیات می باشد.
به این وسیله از طرف مؤسسه بتن آمریکا (ACI)- شاخه ایران و مرکز تحقیقات بتن (متب) انتخاب شایسته حضرتعالی را به عنوان استاد برتر تبریک عرض نموده و از این که در برگزاری هر چه پربار تر این کنفرانس ما را یاری نموده اید کمال تشکر و قدردانی را داریم.
امید است در پرتو عزم و مجاهدت ملی و با اتکا بر ارزش های گرانقدر انسان ایرانی شاهد شکوفایی و نهادینه کردن بیش از پیش جایگاه فراصنعتی و تمدن ایرانی در کشور عزیزمان باشیم.
روابط عمومی دانشگاه، این انتخاب شایسته را به ریاست دانشگاه و کلیه دانشگاهیان تبریک عرض می نماید.

تاریخ ارسال : 10:27:52 1395/10/6 اشتراک گذاری:  Cloob   Buzz   digg   newsvine   furl   Google   Yahoo!   smarking   segnalo