به گزارش روابط عمومی، سمینار کسب و کار در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات با حضور دکتر مدنی مدیر عامل شرکت راهکار سرزمین هوشمند در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد.
دکتر مدنی در این سمینار با نمایش تعدادی ویدئو که در فضای مجازی منتشر شد و دارای موضوعات ساده ای چون تجربه کودکی، نقاشی، یا خوردن غذاهای محلی بود به حضار نشان داد که چگونه می توان از این طریق کسب درآمد نمود.
وی تاکید کرد برای معرفی استان مازندران به گردشگران خارجی (از جمله همسایگان حاشیه خلیج فارس که به مشهد سفر می کنند) باید محتوای تبلیغاتی به زبان های غیر فارسی در فضای مجازی تولید نمود.
جلسه با پرسش و پاسخ پایان یافت.
گفتنی است طرح معرفی نمودن فارغ التحصیلان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر به عنوان برنامه نویس در شرکت راهکار سرزمین هوشمند، تعریف طرح های پژوهشی به عنوان پایان نامه دانشجویی، برگزاری جلسات با اعضای هیات علمی برای همکاری های بیشتر و انعقاد تفاهم نامه از جمله موضوعات مطرح شده بین رییس دانشکده و دکتر مدنی بود.
لازم به ذکر است دکتر مدنی به دعوت استانداری مازندران و در راستای تفاهمنامه ای که با استان امضا کرده بود در راستای ایجاد کسب و کار در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات به استان مازندران سفر کرد و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل اولین دانشگاه در استان بود که وی به همراه مهندس طهماسبی مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباطات استانداری از آن بازدید کردند و شرکت راهکار سرزمین هوشمند از شرکت های برتر کشور در زمینه تولید محتوا و داده کاوی می باشد که سابقه همکاری با اپراتورهای موبایل را در کارنامه خود داراست.

تاریخ ارسال : 11:27:35 1395/10/7 اشتراک گذاری:  Cloob   Buzz   digg   newsvine   furl   Google   Yahoo!   smarking   segnalo

تقدیر از دکتر رحیم نژاد به عنوان پژوهشگر بسیجی
 انتخاب کانون بسیج اساتید دانشگاه به عنوان موفق ترین رده سازمان بسیج مستضعفین