گرامیداشت حماسه 9 دی در دانشگاه
به گزارش روابط عمومی، مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی با حضور دانشجویان، اساتید و کارمندان در مسجدالرسول (ص) دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار گردید.
در این مراسم دکتر غلامرضا ضابط پور با عرض تبریک یوم ا... 9 دی  گفت: اگر چه همه روزها متعلق به خداست، اما بعضی از روزها به خاطر ویژگی ها و اتفاقات خاص یوم ا... تلقی می شود. در صدر اسلام و قبل از آن یوم ا... وجود داشت مثل: بعثت انبیا، روز نجات حضرت ابراهیم (ع) از آتش، روز غرق شدن فرعونیان در رود نیل، روز عاشورا، غدیر خم و ... در عصر انقلاب اسلامی نیز ایام ا... را پشت سر گذاشتیم مثل یوم ا... 22 بهمن، 12 فروردین 58 و بعدها نیز یوم ا... در پیش داریم مثل یوم الله اکبر؛ روز ظهور مهدی موعود (عج)، یوم ا... آلاخر ؛ روز قیامت.
وی گفت: رسالت انبیا یادآوری ایام ا... بود و در این تذکر فوایدی نهفته است که عبارت اند از: بشارت، خوشنودی و تقویت ایمان مؤمنان، تزلزل و یاس دشمنان و منافقان، حفظ حق و حقیقت از انحراف و تحریف و بقای آن.
دکتر ضابط پور با بیان این که عدم تذکر به ایام ا... و عدم تعظیم شعائر ا... باعث انحراف جامعه صدر اسلام شد تاکید کرد: تذکر ایام ا... باعث صدور انقلاب اسلامی به تمام دنیا شد و موجب شد تا خط ولایت و هدف آن گم نشود. اگر راجع به 22 بهمن چیزی نمی گفتیم به فراموشی سپرده می شد و 9 دی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
وی تاکید کرد: اگر در 9 دی نگوییم که فتنه 88 و سران آن چه بلایی بر سر انقلاب و نظام آوردند 9 دی تحریف می شود، منافقان و دشمنان خوشحال می شوند، باعث یاس و سرخوردگی مؤمنان و تقویت دشمنان می شود، باعث تضعیف و تحریف حق و حقیقت می شود.
دکتر ضابط پور گفت: گروه ها را در جریان فتنه می توان به چهار دسته تقسیم کرد: 1. گروهی که دشمن در آن ها نفوذ کرده و در نقش پیاده نظام دشمن انجام وظیفه کردند. 2. کسانی که با تحلیل های غلط، حرکت جریان فتنه را تأیید کردند.
3. گروهی که با تحلیل های ناکافی و وابستگی های مختلف سکوت کردند.
4.  گروهی که در صراط مستقیم انقلاب بوند و گوش به فرمان رهبر انقلاب ایستادگی نمودند و روشنگری کردند.
وی در پایان گفت: خداوند متعال را شاکریم که این توطئه و چالشی که دشمنان انقلاب در فتنه 88 به وجود آوردند با مواضع روشن، محکم و قوی رهبر فرزانه و بصیرت مردم در 9 دی خنثی شد.

تاریخ ارسال : 9:30:8 1395/10/8 اشتراک گذاری:  Cloob   Buzz   digg   newsvine   furl   Google   Yahoo!   smarking   segnalo

تقدیر از دکتر رحیم نژاد به عنوان پژوهشگر بسیجی
 انتخاب کانون بسیج اساتید دانشگاه به عنوان موفق ترین رده سازمان بسیج مستضعفین