جهش رتبه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در سال 2016 در رتبه‌بندی سایماگو
به گزارش روابط عمومی، براساس آمار منتشر شده در پایگاه علم‌سنجی سایماگو در سال 2016 که از پایگاه داده Scopus به عنوان مرجع اطلاعات خود بهره می‌گیرد، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توانسته است رتبه 584 را در بین دانشگاه های دنیا و رتبه 11 را از میان کلیه دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه‌های علوم پزشکی، آزاد و پژوهشگاه‌های تحقیقاتی کشور کسب نماید.
بررسی رتبه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل بین دانشگاه‌های دنیا و ایران نشان می‌دهد که روند رو به رشد دانشگاه در سال‌های اخیر صعودی بوده که توانسته است از رتبه 698 دنیا در سال 2012 به 584 در سال 2016 ارتقا یابد و هم‌چنین رتبه خود را در کشور از 32 (در سال 2012) به رتبه 11 (در سال 2016) برساند و هم اکنون در بین دانشگاه های صنعتی کشور حائز رتبه چهارم باشد.
گفتنی است نظام رتبه‌بندی سایماگو توسط گروه پژوهشی به همین نام در دانشگاه گرانادا در اسپانیا انجام می‌شود که بر اساس تعداد مقالات علمی مؤسسات آموزشی عالی کشورهای مختلف موجود در بانک اطلاعاتی اسکوپوس آن‌ها را ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کنند.
این نظام رتبه‌بندی در سال 2016 ذیل سه دسته شاخص اصلی از جمله «کیفیت؛ برتری در مرجعیت علمی، تاثیر نرمال شده و مدارک علمی نمایه‌شده بین‌المللی، تعداد کل نویسندگان مؤثر یک مؤسسه، مرجعیت علمی، همکاری بین‌المللی، پرنفوذترین مجلات علمی جهان و برتری علمی»، «نوآوری؛ دانش نوآوری و تاثیر تکنولوژیکی» و «مباحث اجتماعی؛ تعداد پیوندهای دریافتی وب سایت مؤسسه، حجم صفحات اینترنتی مؤسسه با درنظر گرفتن سهم هر شاخص با زیر مجموعه‌های اصلی آن»، دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی و علمی را مورد ارزیابی قرار داده است و در این رتبه‌بندی تعداد 5147 دانشگاه و مؤسسه برتر ارزیابی و رتبه‌بندی شده‌اند.
لازم به ذکر است بنا بر آمار منتشر شده در پایگاه علم‌سنجی سایماگو، ایران صاحب رتبه نخست تولید علم در منطقه غرب آسیاست و در این رتبه‌بندی دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه صنعتی شریف، رتبه‌های 1 تا 3 را  در بین دانشگاه های کشور کسب کرده‌اند.
علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت Www.scimagoir.com مراجعه نمایند.
شایان ذکر است که دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل اقدامات مؤثری را در راستای ارتقای دانشگاه در رتبه های معتبر بین المللی به انجام رسانده است که ورود دانشگاه به نظام بندی های بین المللی از قبیل US News، Times Higher Education (THE)، Profiles Project، Round University Ranking (RUR) وShanghai Jiaotong Academic Ranking of World Universities (ARWU) از جمله آن می باشد.
روابط عمومی، کسب این افتخارات ارزشمند را به ریاست دانشگاه و کلیه دانشگاهیان تبریک عرض می نماید.

جایگاه علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل بر اساس رتبه بندی بین المللی Scimago

تاریخ ارسال : 11:22:23 1395/10/13 اشتراک گذاری:  Cloob   Buzz   digg   newsvine   furl   Google   Yahoo!   smarking   segnalo

پیام رییس دانشگاه و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به مناسبت حماسه 9 دی
 گرامیداشت حماسه 9 دی در دانشگاه