یکشنبه 28 بهمن 1397 - Sunday, February 17, 2019
هشتمین دوره مسابقات سراسری رباتیک در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار می شود

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل ازبرگزاری هشتمین دوره مسابقات سراسری رباتیک دانشجویی دراین دانشگاه خبرداد.

دکتر"حسن امینی راد" اظهارداشت: این مسابقات ازسوی انجمن علمی برق وکامپیوتردانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و با همکاری دانشکده برق وکامپیوتراین دانشگاه ، پژوهشکده علوم وفناوری دفاعی شمال و دانشگاه صنعتی مالک اشتربرگزارمی شود.

وی با بیان اینکه درسال های گذشته مسابقات رباتیک دانشگاه درسه رشته آتش نشان،مسیریاب ومین یاب برگزارمی شد؛خاطرنشان ساخت: علاوه برآن درهشتمین دوره مسابقات رباتیک ،رشته "میکروما وس" نیزبرای برگزاری این دوره افزوده شده است .

وی همچنین افزودن رشته های ربات های خزنده، پرنده، زیرسطحی وغیره را درمسابقات رباتیک کشوری ازبرنامه های مهم این دانشگاه درسال های آینده عنوان کرد.

به گفته وی پویایی و نشاط برای دانشجویان و زمینه سازی برای ایجاد اعتماد به نفس،ازاهداف مهم برگزاری این دوره ازمسابقات می باشد.

"امینی راد "رفع نیازهای صنعتی کشوردرقالب انتخاب طرح های برترو نیزکسب مهارت نیروهای فارغ التحصیل دانشگاه برای ورود به بازارکاررا ازرویکرد های مهم برگزاری مسابقات رباتیک سراسری دانشجویی دردانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل اعلام کرد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با اشاره به اینکه هشتمین دوره مسابقات سراسری رباتیک، پنجم الی هفتم اردیبهشت ماه سالجاری دردانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزارمی شود؛گفت: موسسات ،آموزش عالی دانشجویان وغیره برای شرکت دراین دوره ازمسابقات تا25فروردین ماه فرصت دارند.

وی عنوان کرد: علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشترمی توانند به سایت http://www.robofire.ir/ مراجعه کنند

تاریخ ارسال : 13:41:0 19/1/1389 اشتراک گذاری:  Cloob   Buzz   digg   newsvine   furl   Google   Yahoo!   smarking   segnalo

استاد دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل دانشمند برتر سال 2010 جهان شد
 دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نایب قهرمان مسابقات کشتی کشور شد
 رویکردهای دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با همت مضاعف و کار مضاعف محقق خواهد شد
 امسال هیچ دانشگاهی با کمبود بودجه مواجه نیست
 همت و اراده قوی برای توسعه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل حاکم است
 پیام مقام معظم رهبری در سال جدید باید در عمل نشان داده شود
 اعزام دانشگاهیان مازندران به مناطق عملیاتی جنوب با حمایت دکتر"جانعلی زاده" انجام گرفت
 80 عضو هیات علمی دانشگاه های مازندران به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند
 طرح توسعه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در مرزن آباد اجرایی خواهد شد
 توسعه فیزیکی دانشگاه در هر منطقه ای تضمین کننده توسعه علمی و آموزشی است
 فرهنگ نيكوكاري براي توسعه علمي و فيزيكي دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل بايد تقويت شود
 اطلاعيه آزمون دكتري در سال ۸۹
 پيام دكتر جانعلي زاده، رياست دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل در آستانه ي سال نو
 اولین دستگاه میکروسکوپ الکترونیکی نیروی اتمی (AFM) در شمال کشور در دانشگاه صنعتی "نوشیروانی" بابل مستقر گردید.
 سند توسعه فناوری نانو در استان بوشهر با همکاری دانشگاه صنعتی (نوشیروانی) بابل و دانشگاه خلیج فارس بوشهر تدوین می‌شود