یکشنبه 28 بهمن 1397 - Sunday, February 17, 2019
رقابت 120 تیم در هشتمین دوره مسابقات سراسری روباتیک در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل آغاز شد

به گزارش روابط عمومی رقابت 120 تیم در هشتمین دوره مسابقات سراسری روباتیک امروز یکشنبه در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل آغازشد.

رقابت 350 نفر در این دوره از مسابقات در چهار رشته مسیریاب (تعقیب خط)، مین یاب، آتش نشان و میکروماوس (موش های هوشمند) برگزار می شود

رشته های "مسیریاب" برای هشتمین دوره در سالن آمفی تئاتر، "مین یاب" برای چهارمین دوره و در ساختمان برق، مسابقات آتش نشان برای هشتمین دوره و ربات "میکروماوس" نیز در سالن تربیت بدنی دانشگاه در اولین دوره برگزارمی شود

همچنین تیم های شرکت کننده از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، دبیرستان، موسسات معتبر کشور و غیره اعم از دانشگاه های امیرکبیر، شهید بهشتی، خواجه نصیر، اصفهان، زاهدان، مازندران، فردوسی مشهد، تبریز، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و غیره می باشند.

تیم های شرکت کننده دارای تحصیلات دوره دکتری، فوق لیسانس، لیسانس و دبیرستان می باشند.

در این دوره از مسابقات 12 تیم به عنوان رتبه های برتر انتخاب می شوند که به تیم اول برگزیده در رشته میکروماوس مبلغ 12میلیون ریال، دوم، 10میلیون ریال، سوم هفت میلیون ریال اهداء می شود.

همچنین نفر اول برگزیده تیم مسیریاب 10میلیون ریال، تیم دوم، هفت میلیون ریال و نیز تیم سوم مبلغ پنج میلیون ریال ، تیم های برگزیده اول در مسابقات آتش نشان مبلغ 15 میلیون ریال، تیم دوم 11 میلیون ریال و نیز تیم برگزیده سوم مبلغ هشت میلیون ریال اهداء خواهدشد.

به تیم برگزیده مسابقات در رشته مین یاب نیز 14میلیون ریال، تیم دوم 9 میلیون ریال و نیز تیم برگزیده سوم مبلغ شش میلیون ریال در مراسم اختتامیه اهداء خواهدشد.

هشتمین دوره مسابقات سراسری رباتیک از امروز پنجم اردیبهشت ماه در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل آغازشد و تا هفتم این ماه ادامه دارد.

تاریخ ارسال : 14:40:54 5/2/1389 اشتراک گذاری:  Cloob   Buzz   digg   newsvine   furl   Google   Yahoo!   smarking   segnalo

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با سازمان انرژی های نو، تفاهم نامه همکاری امضاء زدند
 مدیر مرکز رشد دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل منصوب شد
 وزير دفاع براي همكاري با دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل قول مساعد داد